sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Vauhdikas viikonloppu

Jos pysyttäisiin viikolla alkaneessa V - teemassa, niin viikon vierailun jälkeen tulee luontavasti vauhdikas viikonloppu. Tosin vaikka viikonloppu oli vauhdikas, se oli sitä ihan omasta tahdosta ja kaiken kukkuraksi se oli erittäin mukava! Vierailimme Seinäjoella tuttavaperheen luona ja samalla retkellä taisi löytyä perheellemme uusi (käytetty) auto. Olemme jo hetken tuskailleet farmariauton peräkontin rajallisuuden vuoksi ja nyt näyttää siltä että tämä ongelma on ratkaistu. V- kirjain liittyy tähänkin asiaan vahvasti, mutta siitä sitten lisää kun asiat ovat varmistuneet. Koirista meillä oli reissussa mukana kaksi, Kerttu ja Tirppa. Kun perillä meitä odotti 2 grossea + hoidossa ollut lapukka ja hetkeä myöhemmin kokoelma lisääntyi vielä yhdellä cardigani corgilla, oli selvää että keittiössä oli vilinää!

Välillä käytiin ulkosalla juoksentelemassa







Ja sitten palattiin sisälle, Ockra katsoo että "...vieläkö nuo jaksaa..?!"






Meillä oli todella mukava ja antoisa vierailu, iso kiitos teille Sanna ja Tomas! Ja vaikka päivä oli pitkä ja väsyttävä, ilo paistoi myös koirista.



Ja sitten , ei unohdeta Roosaa. Vuorokausia kertynyt 53. Pennut liikkuvat välillä aktiivisesti ja sen hetken huomaa aina Roosan olemuksesta. Muoto kun on jo kuin ilmapallolla, niin kaikki suuremmat liikehdinnät aiheuttavat hankalan olon. Kuvaamisesta Roosa ei välitä nyt yhtään, mutta tässä yksi otos tältä päivältä.

1 kommentti:

Estimat kirjoitti...

Vauhdista huolimatta saitte hyviä kuvia. Kiitos lahjuksista ja mukavasta seurasta.
Roosa on jo mahtavan kokoinen pötkö. :-) Voimia ihanalle mamelille!