torstai 1. joulukuuta 2011

Kuin kaksi marjaa

Illat ovat viikolla inhottavan lyhyitä, ja mikäli se on mahdollista, tämä pimeä vuodenaika saa ne tuntumaan vielä todellista lyhyemmiltä. Siksipä on hyvä pysähtyä hetkeksi ja yrittää nauttia kaikista pienistäkin asioista jotka nostavat hymyn huulille. Tässäpä teille yksi sellainen pienen pieni kevennys viikon loppuun. Mitä lie veljekset harjoitelleet, voimistelua, kuoroulvontaa tai vastaavaa, mutta niin ovat kuin samasta muotista otettuja. Joka tapauksessa, kerrankin oli kamera oikeassa paikassa oikeaan aikaan!


Pennut kasvavat kauheata vauhtia, silmät eivät ole vielä auenneet mutta liikkuminen muuttuu päivä päivältä varmemmaksi ja esimerkiksi punnitseminen alkaa olemaan jo oikeata ajoitusta vaativaa hommaa. Silloin kun on "aktiivi" vaihe päällä, kyseisestä hommasta ei oikein meinaa tulla mitään...


Ja sitten vielä kiitokset eräälle tarkkasilmäiselle lukijalle. Biancan tietoihin oli päässyt pujahtamaan ikävä virhe kuolinpäivän osalta, Kiitos Juha asian korjaamisesta. Taisi silloin Biancan tietoja kirjoitettaessa olla sen verran vetiset silmät silmät että oikoluku oli hetkellisesti pois päältä.

Ei kommentteja: