perjantai 7. helmikuuta 2014

Posti ei oikein kulje / pentuja ilman kotia

Hei sinä, niin, juuri sinä joka olet siinä ja luet tätä. Oletko laittanut meille sähköpostia ja pettynyt koska et saanut koskaan vastausta? Tiedämme että teitä on, koska olemme nyt saaneet useammaltakin taholta kuulla että meidän lähettämämme viestit, kuvineen päivineen, ovat menneet osalla vastaanottajista suoraan roskaposteihin ja osaa ne eivät ole tavoittaneet koskaan millään lailla.

Asia on varsin ikävä, sillä me olemme vastanneet joka ikiseen sähköpostiin jonka olemme saaneet. Jos juuri sinun kohdallasi on näin käynyt, pyydämme että lähetät meille uuden viestin niin me vastaamme toista kanavaa pitkin. Kiitokset jo etukäteen.

Caran pennuista on kotona vielä neljä narttua.  Kolme heistä on täysin ilman kotia, sillä yhden osalta mietiskelemme mahdollisuutta jättää neiti itselle tai sitten sijoittaa hänet hyvään ja turvalliseen kotiin. Tämä vaihtoehto tosin tarkoittaa sitä että kodin pitäisi löytyä melkoisen läheltä, käytännössä Jyväskylästä tai sen lähiseudulta ja kokemusta isoista koirista pitäisi löytyä jo entuudestaan.

Mutta kuitenkin, jos tunnet että juuri sinä / te voisitte tarjota pienelle grosselle hyvän ja huolehtivan kodin, ota reippaasti yhteyttä.

Uusia koteja etsivät siis:

Eerika


Olivia


Lilli


ja viimeisenä (mutta ei vähäisimpänä) Matilda


Otamme nyt viikonlopun aikana tytöistä yksittäiskuvia, joten päivitystä tulossa pian...

Ei kommentteja: