sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Todellinen äitienpäivä

Äitienpäivänä 8. toukokuuta se sitten tapahtui, Harambee's G-pentujen syntymä. Samalla kuin Yodasta tuli äiti, tuli meidän Carasta mummo ja samalla käännettiin uusi lehti rodun Suomalaisessa historiassa, nimittäin ensimmäistä kertaa Suomessa syntyi pennut Suomessa syntyneelle nartulle. Tässä tapauksessa vieläpä itse kasvatetulle nartulle jolla me itse pääsimme jatkamaan omaa kasvatustyötämme. Tarvinneeko sanoakaan kuinka kiitollisia olemme siitä millaisen sukulinjan alunperin saimmekaan? Mukaan on toki vuosien varrella mahtunut surua ja murhettakin, mutta nyt iloitsemme seitsemästä pontevasta pennusta, kolmesta pojasta ja neljästä tytöstä.

Ponteva voi olla melko hyvä vertaus, sillä kun uni loppuu, on meno sen mukaista..


Silmätkin ovat jo suunnilleen auki, eli pian kehitys hyppää huomattavan harppauksen ja pentulaatikko jää auttamatta aivan liian pieneksi. Silloin koittaa muutto kodinhoitohuoneeseen, koska sieltä on huomattavasti helpompi ulospääsy takapihalle sisäsiisteyden oppimista varten. Sitä odotellaan rauhassa ja nautitaan tästä hetkestä pienten pentujen kanssa, kun vielä hetken ovat pieniä.


Ovat muuten meidän kennelin ensimmäiset kesäpennut! Tähän saakka aina taisteltu viimaa, lunta ja pakkasta vastaan, mutta nyt odotetaan innolla sitä että mitä pennut pitävät ulkoilusta kun sen aika koittaa.

Ei kommentteja: