torstai 24. marraskuuta 2011

Joko uskaltaa huokaista...?

Ihan ensimmäiseksi, ennen kuin unohdamme: Tuhannet kiitokset kaikille teille meitä ja Roosaa onnitelleille ja muillekin blogiamme lukeneille!

Otsikon kysymykseen itse vastaten, ehkä nyt on jo turvallisempaa hengittää. Jokaisen pennun paino on noussut ihan mukavasti ja ne vaikuttavat olevan melko tyytyväisiä oloonsa. Ja sitäpaitsi, Roosakin nukkuu pentulaatikossa välillä tassut kattoa kohden... Roosa on ollut kertakaikkiaan uskomaton, pitää pentulaatikon todella puhtaana ja huolehtii pennuista todella hyvin. Maitoa riittää hienosti, ainakin vielä tässä vaiheessa kun pennut ovat pieniä, mutta jos näin hyvin asiat etenevät edelleen, niin emme usko ongelmia tulevan myöhemminkään.

Tässä kuva tytöistä, huomaa miten sirosti nuoret neidit nukkuu toisiinsa turvaten.


Ja sitten pojat... mitähän tästäkin sanoisi? Ensimmäisenä taitaa tulla mieleen jalkapallojoukkue jonka jäsen on juuri tehnyt maalin ja juhlat alkaa...


 Ja sitten vielä kuva koko pesueesta, kuten kuvasta näkyy, ruokaa on riittänyt...


Ja virallinen perhekuva äidin kanssa

6 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Ihania kuvia. Voi kuinka Roosa näyttää kauniilta kerrassaan ihanalta.
Tässä taas testataan tuleeko kommentti perille asti.

M kirjoitti...

Voi hellanduudelis sentään!

mariikka kirjoitti...

Voi miten ihania ovat! Onnea teille ja Roosalle ihanista hauvavauvoista!:) terkkuja lähettelee Viivi-isosiskopuoli.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Yksi corgista kiinnostunut täällä tyhmänä kyselee, että onko tämä pentujen turkissa nyt näkyvä väri se niiden lopullinen, eli "tumma" kuten niiden äiti on? :) Vai muuttuuko se tässä nyt lähiviikkojen aikana?

Kiitos jos vastailet! :)

-Johanna

Harambee's kirjoitti...

Hei vaan Johanna. Pennuista tulee punaisia valkoisin merkein, eli ei siis tuollaisia trikoloreja kuin emä. Punaisen corgin kuva löytyy tuolta meidän muistoissa osiosta.

t, Tiina

Anonyymi kirjoitti...

Oi että, sen väristä kookia ollaan just ajateltu! Ehkä palaan asiaan jossain vaiheessa lähiviikkojen aikana, jos tuo yksi narttupentu on vielä vapaa. :)

-Johanna