sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja uudet... nimet!

No niin, vuosi on vaihtunut ja ajan kulumisen myötä pentujen kehitys on laukannut eteenpäin omalla painollaan. Samalla meidän ihmisten täytyi yrittää keksiä 7 pentujen luonnetta ja/tai olemusta kuvaavaa C- nimeä. Ei muuten ollut ihan helppo homma... Luulemme kuitenkin että selvisimme siitä melkoisen hyvin ja kunnialla, ja tässä he nyt ovat, olkaa hyvä:

1. poika, Harambee's Cool Crusoe, "Topi ykkönen"

2. poika, Harambee's Cool Casanova, "Topi kakkonen"

3. poika, Harambee's Cool Captain, "Jussi"

4. poika, Harambee's Cool Cowboy, "Nuutti"

5. poika, Harambee's Cool Capone, "Lordi"

 6, tyttö, Harambee's Cool Candy, "Lola"

7, tyttö, Harambee's Cool Crystal, "Hertta"

Kuten siis edellisestä voi päätellä, pennut ovat nyt eläinlääkärin tarkastamia, tunnistusmerkittyjä ja rekisteröityjä. Kahta ensimmäistä poikaa kutsutaan lähes samalla nimellä, sillä toinen heistä on lopullinen Topi ja toinen on vielä vapaa. Topi kakkonen saattaa muuten olla väritykseltään ensimmäinen todellinen soopeli joka on meille syntynyt. Roosan viime pentueessa ollut uros on myös selästään hyvin tumma, mutta Topi kakkosen väritys alkaa todella poiketa sisaruksistaan. Kuitenkin, molemmat Topit ovat täysin kelvollisia poikia vietäväksi vaikka koiranäyttelyihin, muista harrastuksista puhumattakaan.

Yleisesti ottaen meillä on mennyt hyvin. Lauhat kelit mahdollistivat hienot puitteet ulkoiluun ja sitähän me harjoittelimme, sillä joka ikinen pissa mikä saatiin ulos tulemaan, oli aina pois matolta ja askel sisäsiistiksi oppimiseen. Makujen maailmaa ollaan avarrettu varovaisesti naudan luulla, jotta pienet vatsat eivät kovin järkyttyisi. Vai järkyttyykö siinä koko koira, jos luu on lähes yhtä iso kuin itse pentu?

Lopuksi vielä pieni varoituksen sana tuleville isäntäperheille. Pentu saa mielikuvissa sellaisen vaaleanpunaisen sädekehän ympärilleen, koska se on suloinen. Kyllä, ihan totta, niinhän ne pennut ovat. Kaikki näkevät mielessään yleensä jotain tällaista:

Mutta kun selkäsi ja katseesi käännät, totuus voi olla jotain tällaista... Nyt siis pikkuhiljaa katselemaan niitä sähköjohtoja ja muita asioita mihin ei soisi pennun hampaitaan kokeilevan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äärettömän söpö seitsikko! ..yritettiin "suosikkia" valita..mutta sehän oli mahdoton rasti.. ;)

-minna ja iitu-

Harambee's kirjoitti...

Juu, niinpä niin... siksipä meilläkin on 7 suosikkia... :)

Anonyymi kirjoitti...

Siellähän on jo tyylikkäitä teippikorvia!! :D
T. Emmi & Sakke

Orifame Senja kirjoitti...

Sitä ollaan saavuttu korkotiili-ikään :D Kaikki maistuu! Voi että ovat söpöjä ja niin näppärän oloisia että. Varmaan mukavia harrastekoiria kasvaa heistä myös <3

Estimat kirjoitti...

Olen iloinen, ettei me olla päästy haistelemaan noita söpöläisiä. Meillä olisi muuten ehkä varauksessa yksi Topi. Ihanasti korvat nousevat!