sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kevät keikkuen tulevi

Voi mikä viikko, mukaan mahtuu niin pimeyttä, pakkasta ja lumisadetta kuin myös aurinkoa, lämpöasteita ja vesisadetta. Mutta mikä tärkeintä, jokainen taakse jäänyt viikko on vienyt pienen hetken lähemmäksi kesää!

Tämä viikko sai varsin mukavan alun kun Asbel, nuori uros Norjasta tuli toistamiseen käymään ja ilahduttamaan iltaamme. Asbelin kohdalla se "pointti" mikä tekee hänen vierailustaan oikein erityisen, on se että meidän isot tytöt olivat hänen omistajilleen se viimeinen varmistus rodun valinnan suhteen. He ottivat meihin yhteyttä ja kysyivät mahdollisuutta tulla vierailulle rotuun tutustumisen merkeissä. Tottahan toki meille sellainen asia kävi! Ja sen vierailun tuloksena Asbel sitten ajallaan tänne muutti. Valitettavasti tämän vierailun aikana ulkona oli jo sen verran hämärää että kuvat eivät oikein onnistuneet, mutta voimme kertoa Asbel ja Cara löysivät yhteisen sävelen välittömästi!Välillä mukaan saatiin myös Kerttu, tosin Kerttu tahtoi olla pomo joka sanoo että mitä leikitään...


Sisällä sitten saatiin sentään vähän profiilikuvaakin:


Ja sitten koko komistus:


Mutta ei ne meidän vierailut vielä tähän loppuneet... Meillä on perheen rouvan vanhempien Leonberginkoira hoidossa heidän pohjoisen lomansa ajan. Ja mikäpä on nyt lomaa viettäessä, tänäänkin aurinko paistoi ja oli oikein mukavaa. Tässä kuva yhteislenkiltä:


Kevät tuo muutenkin esiin kaikkea jännää ja uutta, esimerkiksi Caran mielestä tuota kantoa ei ollut tuossa ennen...


Mistäs tulit..? Mikä olet..?


Ai et vastaa vai..? Pitääkö hermostua..? Tässä vaiheessa karvatkin jo nousivat pystyyn...


Kunnes sitten ymmärrettiin mikä sieltä hangesta oikein pilkottaa. ".. ei kun tuli vaan mieleen että, ihan tuttu kantohan tää olikin... en minä sitä oikeasti haukkunut, kun ihan muuten vaan..."


Roosa ja Kerttukin nauttivat keväästä täysin rinnoin, Roosalla askel nousee ja vauhti kovenee kun metsäpoluilla on helpompi kulkea:


Ja Kerttu nauttii vaan auringon lämmöstä täysin siemauksin!


Kyllä kevät on sitten mukava vuodenaika! Pikkuhiljaa keli lämpiää, lumi sulaa ja purot alkavat virrata, luonto heräilee talven jäljiltä ja ihan samalta alkaa tuntua itsestäkin. Tervetuloa kevät ja aurinkoisemmat kelit!

Ei kommentteja: