torstai 28. kesäkuuta 2012

Muistii toimii, jos toimii...

Hupsista, edellinen päivitys meni hivenen pieleen... mainostimme Jedin saaneen näyttelyssä laatumaininnaksi erinomaisen, mutta oikea arvostelu olikin erittäin hyvä. Anteeksi virhe, joitain asioita ei pitäisi yrittää kaivella ulkomuistista, vaan ne pitäisi suosiolla tarkistaa. Mutta kuitenkin, totta on että myös tuo tulos on nuorelle koiralle ihan hyvä. Tiina ja Jedi, te pärjäsitte tosi hyvin!

Ja mitäpä kuuluu Roosan pennuille? Tässä muutama kuva Kuopion Topista. Topi on omistajiensa mukaan oikein reipas poika, järvikin tuli uutena asiana kokeiltua ihan vahingossa kun laiturin reuna tavallaan loppui kesken, mutta reippaasti oli poika uinut rantaan ja sen jälkeen alkoi vain "juoksuhepuli". Kiitos Heli kuvista ja uutisista.



Huli napapiiriltä. Nyt näyttäisi siltä että Hulin turkkiin jää pysyvästi tuota tummaa väriä. Pentuna sitä oli jonkun verran jokaisella, mutta muilta se taitaa olla jo mitä suurimmalta osin väistynyt pois. Nätti poika on Hulista tullut ja varsin vahva näyttää luustoltaankin olevan, jos kuvia on uskominen.



Match Show 28.6.2012, Palokka, Kodin Terra, parkkipaikka

Vielä pikkuisen hetken kun itse jaksamme, voimme hyvillä mielin tehdä näyttelyiden osalta sukupolven vaihdoksen. Tyttäremme Petra osallistui ensimmäistä kertaa lapsi & koira kilpailuun Kertun kanssa ja tulos ei olisi voinut parempi olla, ensimmäinen sija heti ensimmäisellä kerralla.

Tuomari saapuu kohdalle, nyt tsemppiä..


arvostelun kestäessä keskitytään tiukasti


ja sitten liikkeelle


lopputulos!


Vielä yhteiskuva, Petra ainoana osallistujana viidestä ison koiran kanssa.


Olipahan muuten kerrankin sellainen tapahtuma missä oli kaikki neljä sveitsinpaimenkoira rotua edustettuina. Tässä yhteiskuva, appe, berni, grosse ja entle.


Tästä on hyvä jatkaa, Petra sai reilusti itseluottamusta ja ennen kaikkea todella hyvän mielen. Sehän on loppujen lopuksi paljon tärkeämpää kuin mitkään palkinnot.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hurjasti onnitteluja juniorhandlerille meiltä kaikilta! Upealta parilta hieno aloitus yhteiselle uralle! :)

-Heli ja muut

Iitu, Masi ja Manta kirjoitti...

Paljon Onnea Petra ja Kerttu!! =)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa yhteistyötä Petra ja Kerttu! Petra voisi antaa meille vähän handlausvinkkejä..

Eipä tuo tulospalveluun lipsahtanut pieni virhe ole yöunia vienyt. Meille, kuten kaikille suurille staroille, tärkeintä on, että nimi on kirjoitettu oikein.. HIH!

Jokos olette muuten bonganneet Kertun täältä http://petweb.kuvat.fi/kuvat/2012/20120603_krnayttely_mantta/?

Terv. Jedi ja TiinaR.