sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Kuvaamisen alkeet

Ei mennyt tämäkään päivä hukkaan, taas tuli opittua jotain uutta. Tai no ehkä ei tullut uutta, mutta ainakin jotain palautui kirkkaana mieleen. Eli, kun otat valokuvia, kiinnitä hivenen huomiota taustaan.
Viron näyttelymatkalta ostamamme alusta on pentulaatikossa erittäin hyvä, se on lämmin ja sen päällä pennut pysyvät kuivina, mutta väritys ei auta grossen pentujen kuvaamista yhtään...


Puhutaanpa välillä ihan asiaa, totuus on se että kuvaaminen on ollut täysin toisarvoinen seikka. Muutama kuva on otettu sillä aikaa kun Kerttu on ulkona happihyppelyllä, muuten tilannetta on tietoisesti rauhoitettu ulkoisilta ärsykkeiltä. Kaikelle on aikansa ja juuri nyt on aika huolehtia siitä että kaikkien pentujen painot lähtevät tasaisesti nousuun ja että Kertulla on kaikki hyvin. Emmeköhän me ehdi kuvaamaan ihan tarpeksi vielä myöhemminkin.

Tässä kuitenkin nähtäväksi muutama sekalainen otos.4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

HIH! Tausta vähintään tuplaa pentujen määrän. Musteläiskätestien aatelia..

Pienestä se alkaa grossenkin elämä. I-H-A-N-I-A ovat! Onnittelut vielä koko tiimille: Kerttu, Syltty ja huoltojoukot! Olette tehneet hyvää työtä!

Terv. Velipuoli-Jedi ja Tiina

Minna kirjoitti...

Paljon onnea pentulaatikkoon ja laatikon reunalle! Mä olen koko syksyn alun käynyt kyttäämässä blogia ja odottanut uutisia... ja nyt niitä olikin paljon! Kerttu on tehnyt tosinaisen työn.

Tullaan kattomaan ja pörröttämään het ku pääsee! :)


Minna & Maia

Otto kirjoitti...

Voih, melkeen voin haistaa pennun tuoksun tänne. Voiko söpömpiä enää olla! Voi, kun pääsis ihastelemaan pennusia ihan livenä :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea toivotetaan kovasti täältä Kuopion suunnaltakin!!! terveisin Topi perheineen :)))