perjantai 28. syyskuuta 2012

... me odotamme... ja odotamme... ja odotamme...

Tarinamme prinsessa ON jo suuri, nyt se täytyy todeta jo itsekin. Kuva ei koskaan kerro koko totuutta koska ympärillä ei välttämättä ole hyvää kiinnekohtaa mihin saisi verrattua, mutta laitetaan yksi otos silti nähtäville. Kaikki Kertun tuntevat tietävät että tarinan prinsessa on melko siro kauttaaltaan, mutta kuitenkin eilen illalla otettu "ilmakuva" näytti tältä.


Muuten meillä ei ole tapahtunut oikeastaan mitään. No toki viime yö meni jo enemmän ja vähemmän valvoessa, mutta se oli vielä pelkkää harjoitusta. Tänään on ollut rauhallisempaa ja hyvä niin, saapahan prinsessa levätä ja kerätä voimia tulevaan koitokseen.


Pentulaatikko on prinsessan toimesta sisustettu uudelleen moneen kertaan, mutta silti se kaikista paras lepopaikka löytyi sohvalta, oman perheen jäsenten vierestä. Roosakin muuten aloitti juoksun sopivasti juuri nyt. Livahti pentuhuoneeseen aiemmin tässä viikolla ja valloitti pentulaatikon juuri sen näköisenä että "...jos tämä on minua varten, en todellakaan muistanut että tämä olisi ollut näin iso..?"

Ja odotus vain jatkuu...

1 kommentti:

seijap kirjoitti...

... mekin odotamme.

Onpas Kerttu tosiaan iso.