maanantai 19. marraskuuta 2012

Koko lauman viimeinen viikko

Voi itku ja kyynel, tämän lauman viimeinen yhteinen viikko on alkanut! Aika juoksee niin nopeasti, vasta nämä olivat sellaisia pieniä pötkylöitä jotka eivät juuri edes liikkuneet ja nyt ne jo kohta lähtevät pesästä. Nyyh sentään...! No näin sen toisaalta kuuluukin mennä. Kerttu vierottaa päivä päivältä enemmän, mutta jaksaa silti vieläkin huolehtia ja hoivata, hyvä emä on Kerttu ollut kaikin puolin. Mitään negatiivista ei ole vastaan tullut.

Käytiin muuten pentujen ja Kertun kanssa tarkastuksessakin. Kehuja saatiin siitä kuinka tasainen pentue on kaikin puolin, pentujen painot ovat hyvin tasaisia ja muutenkin eroavaisuudet ovat hyvin pieniä. Hyvää työtä Kerttu ja Syltty! Ja se että on käyty tarkastuksessa, tarkoittaa tietysti myös sitä että nyt pennuilla on nimet. Kirjaimena meillä oli tällä kertaa D ja koska jokainen näistä ipanoista on pienen pieni jalokivi, tuloksena monta pientä timanttia:

pentu nro 1. Tyttö ja kultainen panta, Harambee's Delicate Diamond


pentu nro 2. Poika ja vihreä panta, Harambee's Daring Diamond


pentu nro 3. Poika ja sininen panta, Harambee's Dynamite Diamond


pentu nro 4. Tyttö ja punainen panta, Harambee's Dazzling Diamond


pentu nro 5. Tyttö ja lila panta, Harambee's Divine Diamond


pentu nro 6. Tyttö ja vaaleanpunainen panta, Harambee's Dreamy Diamond


pentu nro 7. Poika ja keltainen panta, Harambee's Debonair Diamond


Ja vielä kaikille nähtäväksi kuvatervehdys pentujen isän kotoa. Meidän pienet tähdet Suomen pieneen grosse kantaan, olkaa hyvä!


Muista tapahtumista täytyy mainita Roosan pojan, Kuopion Topin vierailu. Topi saapui Jyväskylään "isoveljensä" Vilin näyttelymatkan myötä ja onneksemme huoltojoukoilta liikeni aikaa myös meillä vierailuun. Vieraita sattui vain juuri sillä hetkellä olemaan hivenen normaalia enemmän, joten kovin syvällisiä keskusteluja emme sillä kertaa ehtineet käymään, mutta kiitos kuin kävitte! Roosakin tykkäsi poikaa tervehtiä.


Roosakin muuten täytti juuri kokonaiset 6 vuotta! Onneksi olkoon meidän ikinuorelle Roosulille! Tästä se meidän yhteinen polkumme silloin aikoinaan alkoi...


Ja sitten lopuksi, me saimme haasteen. Kyseessä on LIEBSTER- haaste, josta meillä ei ollut pienintäkään aavistusta ennen sen saamista... ja sen lisäksi vielä pyydettiin kuvatuksia pennuista. No juu, tuo kuva juttu on suhteellisen helppo hoitaa, mutta tämä haaste saattaa osoittautua hivenen haasteellisemmaksi... Täytyy perehtyä asiaan ja sitä tehdessä laittaa niitä sekalaisia pentukuvia nähtäväksi. Tällä kerta ei sitten sen kummempia loppusanoja ole kuin että tässä niitä kuvia sitten tulee, olkaa hyvä!
1 kommentti:

Iitu, Masi ja Manta kirjoitti...

Nyt on pentujen nimet kohdallaan!!! ..diamonds are (girl's) best friends..

=)