lauantai 3. marraskuuta 2012

Täysi vuosi ja täydet 5 viikkoa

Tajusimme juuri että blogimme täytti eilen kokonaisen vuoden! Ensimmäinen kirjoitus tallentui otsikolla "Tästä se alkaa..." keskiviikkona 2.11.2011 kello 20.06. Olisiko siis aika katsoa mitä kaikkea tämä kulunut vuosi pitää sisällään? Lukijoita on ainakin riittänyt hämmästyttävän paljon, yli 20500 lukijaa aivan ympäri maailmaa: Suomesta, Ruotsista, Yhdysvalloista, Venäjältä, Saksasta, Thaimaasta, Norjasta, Tanskasta, Virosta, Ranskasta, Britanniasta, Israelista, Tšekeistä, Etelä-Koreasta, Japanista... Muitakin maita on toki tilastoon tallentunut, mutta tuossa ehkä ne yleisimmät. Vuoteen on mahtunut surua, mutta onneksi myös niin paljon iloisia asioita että yksittäistä kirjoitusta on tähän jo vaikea valita ja linkittää. Me emme voi kuin ihmetellä tätä suosiota, koska me emme edes kirjoita kielellä mitä maailmalla ymmärrettäisiin. Tai sitten se on niin että koiraihmiset ympäri maailmaa puhuvat jonkinlaista sanatonta samaa kieltä kansakunnasta välittämättä.

Esitämme teille, hyvät lukijat, mitä nöyrimmät kiitokset siitä että olette jaksaneet palata seuraamme katsomaan mitä laumallemme milloinkin kuuluu. Tuhannet kiitokset jättämistänne kommenteista, sillä niistä jokainen piristää päiväämme ja saa aikaan tunteen että emme kirjoita turhaan. Lupaamme että pyrimme pitämään tämän saman tyylin jatkossakin!

Ja sitten pentuihin, nehän taitavat kuitenkin kiinnostaa eniten..? Tänään pienten grosse pentujen elämässä tuli täyteen upeat viisi viikkoa, siis yli kuukausi! Jihuu, jipii!! Painot ovat edelleen nousseet oikein tasaisesti ja päivä päivältä pennut ovat enemmän ison grossen oloisia. Te jotka olette seuranneet meidän blogia jo pidempään, olette varmaankin nähneet meidän Caran tyylinäytteitä erikoisista nukkuma-asennoista? Kyllä ne osaavat jo nämä pienetkin...





Hassujen asentojen vastapainoksi alkaa jo sellainen rodunomainen arvokkuuskin huokumaan pintaan...


Ja saatiinhan me tänään ne viralliset 5-viikois kuvatkin, kaiken lisäksi oikein kahden kameran voimalla. Tuhannet kiitokset vierailusta sinne pentujen isän kotiin! Tässä ne nyt sitten ovat:

pentu nro 1. tyttö ja kultainen panta



pentu nro 2. poika ja vihreä panta (oikea elohiiri, kaikista vaikein kuvattava tänään...)



pentu nro 3. poika ja sininen panta



pentu nro 4. tyttö ja punainen panta



pentu nro 5. tyttö ja lila panta



pentu nro 6. tyttö ja vaaleanpunainen panta



pentu nro 7. poika ja keltainen panta



Pentujen kuvaaminen on siis kerta kaikkiaan haasteellista. Istutaan kuin pitäisi seisoa, seisotaan kun voisi välillä istua. Jos yritämme saada kasvokuvaa, linssiä kohden on takapuoli...joskus tuntuu siltä että ne tekevät kaiken tämän vain ja ainoastaan siksi, koska se on niistä kivaa! Ainakin tämä otos näyttää ihan siltä kuin pentu vinkkaisi silmää ja sanoisi, älä ota sitä vakavasti...  ;-)


Niinhän se on, ne ovat vain lapsia, eivät ihmislapsia mutta lapsia kuitenkin. Annetaan näiden olla ja leikkiä nyt, kyllä sitä ehtii aikuismaisesti käyttäytyä sitten myöhemminkin.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kyllä teillä on vaan tasaisen kaunis pentue, onnittelut! Nythän noihin pikkutassuihin alkaa vasta sitä hulinavirtaa tulla ;)

Iitu, Masi ja Manta kirjoitti...

Laitetaanpas vielä kaiken hulinan keskelle teille LIEBSTER -haaste!

http://iitujamasi.blogspot.fi/2012/11/fyssarilla-vol6.html

..josko tällä haasteella saataisiin myös hauvavauvan kuumeisille lisää kuvia pikkuisista tänne ihasteltavaksi...???

:)