sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Jo uskaltaa iloita!

Helpotuksen huokaus on se kaikista makein huokaus, tämä on nyt konkreettisesti koettu. Kaikkien kahdeksan pennun painot ovat vihdoin ja viimein nousseet niin hyvin, että nyt uskaltaa jo huokaista ja nauttia tilanteesta ilman sen suurempaa huolta. Samalla kun painot pikkuhiljaa nousivat, kehitys kulki omaa latuaan ja siksipä ensimmäisten silmät ovat jo auenneet ja ensimmäisiä varmoja askeleita tapaillaan päivä päivältä tukevammin. Nyt jo hymyilyttää :-)

Nämä pienokaiset ovat leimautuneet ihmiseen jo varsin kovasti, liekö syynä antamamme lisäruokinta vai muu hoito, mutta konkreettisen esimerkin tästä saimme kun tyttäremme halusi nukkua yhden yön pentuhuoneessa. Tuota tytön pyyntöä hetkisen pohdittuamme suostuimme, onhan tyttö osoittanut hyvinkin asiallista käyttäytymistä kaikkien eläinten, niin aikuisten koirien, pentujen ja kuin myös hevostenkin kanssa ja loppujen lopuksi pentulassa kun asiat ovat jo hyvin. Hertalta tulee maitoa ihan hyvin ja pennut ovat tyytyväisiä. Miksipä emme sitten antaisi tytölle mahdollisuutta osallistua kun sitä itse haluaa? Tuona yönä tyttö heräsi siihen että joku puskee häntä poskeen, oli unisena jutellut että mitä se Hertta siinä touhuaa, että seuraako vailla sitä ollaan..? Samalla kuitenkin kummastutti että miten Hertan kuono nyt noin pieni onkaan.. kunnes tajusi että ensimmäinen pentu oli päättänyt lähteä laajentamaan maailmaansa ja etsimään parempaa yösijaa. Niinpä se oli ottanut suunnaksi tytön tyynyn ja aivan posken viereen olisi ollut päästävä yösijaa hakemaan. Siinäpä yö jonka tyttö muistaa lopun ikänsä ja hyvä niin.

Mitäpä sitä enää muuta kuin kuvia, nehän kai aina eniten kiinnostavat..? Siispä sekalaisia kuvia koko matkalta syntymästä tähän päivään, olkaapa hyvä!

13.11


15.11


16.11


17.11 (täplät pentujen selkämyksissä ovat kynsilakkaa erottamisen helpottamiseksi)

20.1122.11

26.11


29.11


Ja uusimmat tältä päivältä, 30.11


Palaamme tänne uusien kuvien ja kehitysvaiheiden kanssa useammin, sillä nyt uskomme kaiken päättyvän hyvin. Näkemiin siis ja seuraavaan kertaan..

Ei kommentteja: