tiistai 9. joulukuuta 2014

Hyvin menee ja hyvä niin!

Ikää pennuille on kertynyt jo kolme ja puoli viikkoa, paino on noussut hienosti samalla kun kehitys on ottanut aimo harppauksia eteenpäin. On opittu kävelemään, on harjoiteltu syömistä ensin pienessä mittakaavassa..


.. kuten myös tietysti isommassakin kokoonpanossa.


Syömisestä (siis ilmeisesti koskettaa ruokalaa, ruokaa ja palvelua..) täytyy vaihtaa mielipiteet kaverin kanssa, valitettavasti palaute ei aina ole positiivista.. Pyrimme siis jatkossa iloisempiin asiakkaisiin. :-)


Syönnin jälkeen maistuu lepo. Parhaat lepopaikat ovat kyllä löytyneet ja rodunomaisesti pienellä pennullakin voi olla iso ego.
Mutta tokihan sitä voi nukkua muuallakin, varsinkin oman emän vieressä.


Joulun saapuminen huomioiden täytyykin levätä, tosin näin nuorille on jo pentujen omassa (lasten tekemässä) joulukalenterissakin tarpeeksi jännittämistä. Sitä avataan säntillisesti joka päivä siten että koskaan ei sama pentu pääse avaamaan peräkkäisinä päivinä.


Sitähän se tämänikäisten pentujen elämä pääosin nyt tällä hetkellä on, syömistä ja nukkumista. Kateeksi melkein käy..!Ensimmäiset uudet perhe-ehdokkaat ovat jo vierailulla käyneet ja niin se vaan on että luonnetta meinaa herkistää jo nyt. Onneksi tässä on vielä jokunen viikko kunnes muutto uusin koteihin alkaa olla konkreettisesti käsillä. Sitä ennen vielä piisaa tekemistä ihan yllin kyllin, eipä siis auta muuta kuin alkaa hommiin, ensikertaan siis..!

Ei kommentteja: