torstai 25. joulukuuta 2014

Rauhallista joulun jatkoa kaikille!

Niinhän siinä kävi (jälleen kerran) että blogimme päivitäminen hautautui kaiken mahdollisen kiireen ja arjen pyörityksen alle. Onneksi joulu saapui ajallaan ja toi mukanaan pienen hetken jolloin kaikki arjen kiireet voi jättää pieneksi hetkeksi sivuun ja keskittyä vain ja ainoastaan niihin tärkeimpiin asioihin. Kunhan perhe voi hyvin ja koirat ovat tyytyväisiä, muusta ei tarvitse välittää. Ja kyllä tätä joulua jo vähän odotettiinkin..  tapasimme nimittäin erään partaniekan viime kesänä lomamatkallamme, ja siksipä meillä oli vähän ennakko-odotuksia että vielä tänä vuonna tavataan. Ja niinhän siinä kävi että eilen tavattiinkin! Hieman oli pukki erinäköinen, mutta eipä tuo lapsia haitannut :-)

Tämän kuvan myötä toivotamme kaikille oikein leppoisaa ja rauhallista loppuvuotta ja menestyksekästä uutta vuotta 2015.


Ja vielä tämän jälkeen muutama vilkahdus pentusten tilanteeseen, ensin yksilökuvat...

Poika ilman merkkiä


Poika ja sininen panta


Poika ja oranssi panta


Tyttö ilman merkkiä


Tyttö ja lila panta


Tyttö ja pinkki panta


Tyttö ja keltainen panta (ja pystyt korvat..!)


Tyttö ja turkoosi panta


ja lopuksi muutama ajankohtainen välähdys lähipäivien vietosta.

Tulevaisuuden agilityvalio..? Putki on ainakin hallussa, eihän vaan kerrota että tuo on oikeasti tarkoitettu kai kissoille..


Ohjelmassa on ollut myös tutustumista isoihin tyttöihin joista varsinkin Cara on yllättänyt rauhallisuudellaan. Toisaalta tilanteeseen saattaa vaikuttaa se, että pentujen myötä Cara luulee olevansa pieniin päin, nyt rouvalta alkoi herumaan jo maitoakin.


Muuten aika on kulunutkin ulkoillessa kirpeässä pakkasessa, tietysti hyvin pieniä hetkiä kerrallaan..ja tähän ajankohtaan sopien, levätessä.


Pian on pentutarkastuksen aika ja sitä ennen meidän pitäisi päättää pentujen nimet, valitettavasti nimet joita olimme etukäteen ajatelleet, eivät tunnu sopivan oikein yhdenkään pennun luonteelle.
Huokaus sentään, ei kai tässä muu auta kuin ottaa sanakirja käteen ja odottaa inspiraatiota. Jospa ne nimet sieltä pikkuhiljaa paperille piirtyisivät ja pian saisimme esitellä pentuset omilla, virallisilla nimillään. Siihen saakka näkemiin ja lukemisiin!

Ei kommentteja: