maanantai 26. joulukuuta 2011

Rauhallista joulun viettoa

Tänä vuonna meidän joulumme ei loppujen lopuksi ole ollut kovinkaan rauhallinen, tosin ei voi valittaa sillä itsehän me olemme tämän hulinan valinneet. Pyhäpäiviin on mahtunut kaikenlaista, joulupukki vieraili, lapset lauloivat reippaasti ja lahjoja saatiin. Nyt on sitten ajettu autoradalla, pelattu jääkiekkopelillä, katsottu pari koko perheen elokuvaa ja ennen kaikkea, syöty hyvin. Pentujen joulu on kulunut vähän niinkuin meidän ihmistenkin, syödessä, leikkiessä ja levätessä. Kelit eivät ole olleet kovinkaan jouluiset, mutta kuten aina, asioissa on kaksi puolta ja nyt nämä lämpimät kelit ovat olleet oikein mukavia ulkoilun opettelua varten. Tässä pieni näyte ulkoilmasta:


Tänään iltapäivällä olleen ulkoilun jälkeen pennut olivat sen verran rauhallisia, että saimme viimeinkin otettua kasvokuvat joista saa jopa selvää... Tässä he sitten ovat, syntymäjärjestyksessä olkaa hyvä!

1. poika
2. poika
3. poika
4. poika
5. poika
6. tyttö
7. tyttö

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten kauniita pentuja :) <3 Videon perusteella vauhtiakin näyttää jo riittävän mukavasti. T: Tia

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki niin suloisia :) Alkaa askel jo olla niin joutuisa, että Roosalla kova vahtiminen :) t.Heli Kuopiosta

Tiia kirjoitti...

Suloisia pentuja :)

Onko pentusuunnitelmia ensi vuoden kesälle? =)

Harambee's kirjoitti...

Heippa Tiia!

Voi kuule valitettavasti nämä on meidän Roosan viimeiset pennut. Nyt toivomme että toinen näistä tytöistä sitten astuisi aikanaan Roosan saappaisiin ja pääsisimme hänellä jatkamaan. Eli nyt pariin vuoteen meillä ei corgin pentuja ole.

t, Tiina ja Jukka