tiistai 6. joulukuuta 2011

Silmät ovat auenneet!

Onpa ollut mukava itsenäisyyspäivä, pentujen silmätkin avautuivat juhlapäivän kunniaksi juuri sopivasti tänään. Emme halua uusia silmiä kovin paljoa salamalla kiusata, mutta tässä ensikuva entistä enemmän oikeata koiraa muistuttavista kasvoista.


Elämä pentulaatikossa voimistuu päivä päivältä ja edelleenkään tätä pentuetta ei voi ainakaan ravinnon puutteesta moittia. Vai mitä olette mieltä kun tätä kuvaa katsotte...?


Pääsääntöisesti pentujen aika menee kuitenkin nukkuessa. Asennot ovat edelleen varsin omintakeisia, mutta ehkäpä se onkin vain merkkinä siitä että asiat ovat hyvin. Ei vaivaa nälkä eikä vilu.
Ja sitten kun herätään, maitobaari on heti auki. Roosaa täytyisi jotenkin pitää "extra" hyvänä, niin hyvin on pentueensa hoitanut.


Ja sitten lopuksi pieni varoituksen sana. Joka syksy / alkutalvi saa lukea lehdestä miten talvi ja liukkaat kelit yllättivät autoilijat, eikös näin olekin? No nyt on käynyt selväksi että saman kohtalon voivat kokea myös koirat. Edi appenzelli on selvästi kiihdyttäessä menettänyt tassujensa hallinnan ja suistunut katollensa...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...päivän makeimmat naurut... :D

"appe Edillä katosi ESPit"...

-minna ja iitu-

Estimat kirjoitti...

Uskomattomia maitomassuja! Ihanalle Roosalle paljon suukkoja!

Valtavat vauhdit Edillä ja tytöillä. Mutta eikös pojat aina vähän kohellakin tyttöjen seurassa? ;D

Anonyymi kirjoitti...

Haha! Edi tuntuu olevan suistuneena katollansa enemmän kuin jaloillansa kun lunta tulee=D Tytötkin on osanneet laittaa pitkät ajovalot hämäräntullen....=DD

T:Saija & "lumilinko"Edi