torstai 15. joulukuuta 2011

Tonttulenkkiä kaupungilla ja huimaa kehitystä.

Olipahan mukava ilta! Koska pennut ovat vieneet melkoisen paljon aikaa, ovat grossemme jääneet vähän vähemmälle huomiolle. Siksipä kävimme tänään Kertun ja Caran kanssa osallistumassa Keski-Suomen Bernien tonttulenkkiin. Vaikka tuossa nimessä Bernit mainitaankin, toki kaikki Sveitsinpaimenkoira rodut ovat tuonne tervetulleita. Nytkin mukana oli kaikki kolme Jyväskylän seudulla asuvaa grossea, yksi appenzelli ja bernejä siten että yhdessä vaiheessa tehdyn laskun mukaan osallistujia oli kaikkiaan 15 koiraa! Pysähdyimme hetkeksi kävelykadulle ja hämmästyttävän moni ihminen tuli kyselemään ja koiria ihastelemaan. Harmi että kamera jäi autoon niin ei ole kuvaa tänne laittaa.

Ja sitten pentuihin ja siihen huimaan kehitykseen. Askel on päivä päivältä vakaampi ja nyt alkavat erilaiset luonteet pikkuhiljaa tulemaan esiin. Kulmahampaat ovat myös salakavalasti ilmestyneet, sen voi kertoa varmasti sillä sellainen upposi isovarpaaseen jo eilen... Tässä muutama esimerkki erilaisista ilmeistä ja siitä miltä pennut nyt näyttävät:


Kaikkihan muuten ovat joskus joutuneet tilanteeseen jossa väsyttää ihan kauheasti? No koiranpennut ovat siitä mainioita että ne osaavat nukkua ihan missä vain, milloin vain.Vaikka Roosan ruoka-annosta pidetään melko isona, painoa on tippunut jo melko paljon. Mutta kai tällainen lauma veronsa vaatii.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Millainen luonne näyttäisi olevan sillä pojulla, joka vielä varmasti on vapaana? ;) Yltiösuloisia ovat kyllä!

(Vastailen sähköpostiin tai soittelen myöhemmin kun pari koiranhankintaan liittyvää asiaa varmistuu, huvitti vain takertua tähän blogitekstiin.. :)

-Johanna Laurila

Harambee's kirjoitti...

Hei Johanna, vastaamme sinulle sähköpostilla